Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Αιτωλοακαρνανία: Απανθρακωμένη βρέθηκε ηλικιωμένη στη Μακρυνεία

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/2) στον Άγιο Ανδρέα Μακρυνείας, όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε φωτιά που ξέσπασε σε οικία.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 12:00 και άμεσα υπήρξαν αναφορές για εγκλωβισμένο άτομο στο σπίτι. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Γαβαλούς, καθώς και ενισχύσεις από Αγρίνιο και Μεσολόγγι, που επιχείρησαν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Δυστυχώς, οι πυροσβέστες εντόπισαν την άτυχη γυναίκα απανθρακωμένη και αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν η μοναδική ένοικος της κατοικίας. Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στην οικία.

- Advertisement -
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.