Ένταση επικράτησε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας, όταν μια γυναίκα εισέβαλε αιφνιδιαστικά στην αίθουσα και άρχισε να πετάει χαρτιά στα πρόσωπα των συμβούλων.
Η κατάσταση ξέφυγε σε τέτοιο βαθμό, που ο πρόεδρος του συμβουλίου αναγκάστηκε να ζητήσει την παρέμβαση της αστυνομίας — τελικά όμως, δεν χρειάστηκε να επέμβει.
Ωστόσο, το περιστατικό αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Είναι απαραίτητο να καταδικαστεί ξεκάθαρα από όλες τις παρατάξεις. Αν τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιμετωπιστούν συλλογικά και αυστηρά, υπάρχει ο κίνδυνος να επαναληφθούν στο μέλλον.
Πρόκειται για φαινόμενα που δεν τιμούν το κορυφαίο πολιτικό όργανο —όχι μόνο του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, αλλά κανενός Δήμου.