Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Αποκαλυπτήρια αγάλματος Δημογέροντα Χρήστου Καψάλη στο Μεσολόγγι

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προετοιμασίας για τη Διακοσιοστή Επέτειο της Εξόδου, διοργανώνει την τελετή αποκαλυπτηρίων του αγάλματος του Δημογέροντα Χρήστου Καψάλη, έργο του γλύπτη Ευάγγελου Τύμπα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία στην είσοδο της πόλεως, έμπροσθεν της Πύλης, την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2025, στις 19:00.

Τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, κ. Σπυρίδωνα Διαμαντόπουλο, και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου που τιμούν την ιστορική μνήμη και αναδεικνύουν τη σπουδαία παρακαταθήκη της Ιεράς Πόλεως, καθώς πλησιάζει η συμπλήρωση δύο αιώνων από την Έξοδο του Μεσολογγίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε