Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Αεροδιακομιδή 3χρονου αγοριού στην Αθήνα – Διασωληνώθηκε μετά από υψηλό πυρετό

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένα αγόρι ηλικίας 3 ετών σε παιδιατρικό νοσοκομείο της Αθήνας λόγω σοβαρής λοίμωξης του αναπνευστικού που αντιμετώπιζε.

Το παιδί μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή το βράδυ της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου στις 23:00 από την παιδιατρική Κλινική του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίο στην Αθήνα καθώς η κατάστασή του κρινόταν κρίσιμη.

Το παιδί πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Χίου βρισκόταν στο σπίτι του με δέκα ημέρες συνεχόμενο υψηλό πυρετό.

Οι γονείς του 3χρονου αγοριού βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

- Advertisement -

newsbomb.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.