Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που ψάχνουν για το αιματηρό περιστατικό με τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Ο 37χρονος από την Αλβανία είναι ο άνδρας που αναζητείται από τις Αρχές ως ο κύριος ύποπτος για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, οι οποίοι κατέληξαν στο σοβαρό τραυματισμό τριών νέων παιδιών από την Κρήτη.

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Κυριακής, τα στελέχη του Τμήματος Εκβιαστών κατάφεραν να «ξετρυπώσουν» και να συλλάβουν τον συνεργό του, έναν 33χρονο άνδρα από την Αλβανία. Ο άνδρας, μετά τη σύλληψή του, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν περίμενε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα καθώς νόμιζε ότι επρόκειτο για έναν απλό καβγά. Παράλληλα πρόσθεσε πως δεν περίμενε ότι ο έτερος άνδρας θα πυροβολούσε.  «Ένας καβγάς ήταν και έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι θα πυροβολήσει» φέρεται να ισχυρίστηκε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.