Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Αυξημένη ροή νερού από Πηγάδια Ξηρομέρου προς Πεντάλοφο – Σε επιφυλακή τα συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Αυξημένη ροή νερού παρατηρείται στα αυλάκια που βρίσκονται στα όρια της περιοχής Πηγάδια Ξηρομέρου με τον Πεντάλοφο Μεσολογγίου, εξαιτίας των συνεχόμενων βροχοπτώσεων των τελευταίων ωρών.

Συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου βρίσκονται σε επιφυλακή, παρακολουθώντας την κατάσταση προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα.

Στο σημείο βρίσκονται οι αντιδήμαρχοι Οινιαδών, κ. Παναγιώτης Τριφιάτης, και Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Παπανικολάου, οι οποίοι επιθεωρούν τα κρίσιμα σημεία και συντονίζουν τις ενέργειες των συνεργείων για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος.

- Advertisement -
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.