Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

ΑΓΡΙΝΙΟ: 23χρονος έπεσε από το 2ο όροφο πολυκατοικίας

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών είναι σε εξέλιξη στην οδό Δημοσθένους στο Αγρίνιο, όπου νεαρός άνδρας βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός, ηλικίας περί τα 23-24 έτη έπεσε σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο και διακομίζεται έχοντας τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Το γεγονός ότι δεν κατέληξε στο οδόστρωμα αλλά ανεκόπη η πτώση στο όχημα πιθανότατα στάθηκε σωτήρια.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

- Advertisement -

Όπως πληροφορείται το agriniopress η Πυροσβεστική μετέβη στο περιστατικό με ειδικό στρώμα καθότι φέρεται ότι είχε εκδηλώσει πρόθεση να πέσει.

Εξετάζεται ως εκ τούτου από τις αρχές το ενδεχόμενο ο νεαρός να αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ετικέτες:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.