Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Απέραντη θλίψη στο Αγρίνιο για τον θάνατο του Ακτινολόγου Χουσεΐν Μοχάμαντ

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Απέραντη θλίψη στο Αγρίνιο για τον θάνατο του Ακτινολόγου Χουσεΐν Μοχάμαντ.

Θλίψη έχει προκαλέσει στον Ιατρικό Κόσμο της πόλης αλλά και γενικότερα στην κοινωνία του Αγρινίου η είδηση του θανάτου του Ακτινολόγου Χουσεΐν Μοχάμαντ ενός ανθρώπου ιδιαίτερα αγαπητού ο οποίος τελευταία αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά θέματα υγείας.

Ο ίδιος διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο του Αγρινίου. Ο εκλιπών ήταν 65 ετών και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Η σορός του θα μεταφερθεί στην Ιορδανία -στον τόπο καταγωγής του- εκεί όπου θα ταφεί την ερχόμενη Κυριακή.

Ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης στέλνει το δικό του διαδικτυακό «αντίο»…

- Advertisement -

Ήδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook η φίλη του Άννα Στάππα τον αποχαιρετά με μία φωτογραφία…

ΠΗΓΗ: agriniotimes.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.