Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Αγρίνιο: Θρήνος στην κηδεία της δολοφονημένης Δώρας στο Δοκίμι – Μεγάλη οργή για το δράστη

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Ανείπωτη θλίψη, βαθιά οδύνη και πένθος χαρακτηρίζουν το κλίμα που επικρατεί στην εξόδιο ακολουθία της αδικοχαμένη Δώρας Ναστούλη στο Δοκίμι Αγρινίου.

Η κηδεία της 43χρονης πραγματοποιήθηκε σήμερα στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη, στο χωριό της το Δοκίμι Αγρινίου, δύο ημέρες μετά την στυγερή δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, σύσσωμη η τοπική κοινωνία, συγγενείς και γνωστοί της εκλιπούσης βρίσκονται στην εκκλησία με τραγικές φιγούρες τους γονείς και τα αδέρφια της ατυχής γυναίκας.

Η οργή για το δράστη είναι μεγάλη στο Αγρίνιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί ενώπιων των δικαστικών Αρχών.

- Advertisement -

newsbomb.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.