Αιτωλοακαρνανία: Απειλούσε μέσω email ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του επειδή έχασε χρήματα σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας στο Αγρίνιο, όταν 50χρονος άνδρας απέστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διαδικτυακή στοιχηματική εταιρεία, αναφέροντας ότι προτίθεται να κάνει κακό στον εαυτό του, μετά τις οικονομικές απώλειες που υπέστη από τη συμμετοχή του σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας το μεσημέρι της Δευτέρας (30/6), έπειτα από επείγουσα ενημέρωση που έλαβε από διαδικτυακή στοιχηματική εταιρεία και τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 50χρονος άνδρας απέστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία, στο οποίο εξέφραζε την πρόθεσή του να αυτοτραυματιστεί, επικαλούμενος οικονομικές απώλειες που υπέστη μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας τυχερών παιχνιδιών.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες, οι οποίες κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του άνδρα.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των Αρχών, ο 50χρονος εντοπίστηκε σώος, ενώ οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται.