Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Απο 3/11 χωρις νερό το Μεσολόγγι – Συγχαρητήρια κ. Λύρο

Messolonghi Voice
2 λεπτά ανάγνωσης

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας σχετικά με την ΔΕΥΑΜ, ενημερώνουμε τους δημότες ότι σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε ο ΔΕΔΔΗΕ προς την ΔΕΥΑΜ, θέτει ως καταληκτική ημερομηνία για την εξεύρεση νέου παρόχου την 2/11/2022.
Ως γνωστόν η ΔΕΥΑΜ βρίσκεται αυτή την στιγμή χωρίς πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος.
Ο δήμαρχος θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την ΔΕΗ, για την ρύθμιση των χρεών και την κατάρτιση νέας σύμβασης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, διότι άλλη εταιρία είναι σχεδόν αδύνατον να δεχθεί την ΔΕΥΑΜ, λόγω χρεών και κακού ιστορικού.
Το χρονικό διάστημα για την διαπραγμάτευση είναι πολύ μικρό και «από μηχανής θεός» δεν υπάρχει, χάθηκαν χωρίς λόγο τρία πολύτιμα χρόνια και τώρα αντί να είναι η πρώτη προτεραιότητα του δημάρχου, είναι μάλλον η τελευταία, ασχολούμενος αποκλειστικά με την αυτοπροβολή του.
Κύριε δήμαρχε, για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, δεν κάνετε τον κόπο ούτε καν να ενημερώσετε τους δημότες σας, σε τόσο μεγάλη υπόληψη τους έχετε !
Στις 3/11/22 κατεβαίνουν οι διακόπτες και όλος ο δήμος θα μείνει χωρίς νερό.
Επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας για άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Έχουμε προαναγγείλει πολλές φορές από το 2019 μέχρι σήμερα, ότι με τις ακατανόητες συμπεριφορές του δημάρχου, σύντομα θα πούμε το νερό νεράκι και δεν ήταν υπερβολή, αλλά δυστυχώς η ωμή αλήθεια.

Δημοτική παράταξη «Συμμαχία για το μέλλον»
Μεσολόγγι 12/10/22

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.