Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Άρτα: 41χρονη έπεσε από τον 4ο όροφο του Νοσοκομείου

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όταν μια 41χρονη γυναίκα έπεσε από τον 4ο όροφο, στον ακάλυπτο χώρο του 2ου ορόφου.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας, που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες. Ακολούθησε επιχείρηση διάσωσης, κατά την οποία η γυναίκα ανασύρθηκε με τη χρήση φορείου και μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, έχοντας τις αισθήσεις της.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες της πτώσης ή την κατάσταση της υγείας της.

Πηγή: ertnews

- Advertisement -
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.