Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με το γραφείο DEA Αθηνών – Συνελήφθησαν μέλη διεθνούς κυκλώματος

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Σχεδόν 45 κιλά ακατέργαστης κάνναβης βρέθηκαν στην κατοχή δύο αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης, σε αγροτικό δρόμο, κοντά στα σύνορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 41 και 45 ετών, φερόμενους ως μέλη διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης. Μεταξύ αυτών, ο πρώτος χαρακτηρίζεται από την ΕΛ.ΑΣ. ως αρχηγικό στέλεχος του κυκλώματος.

Η κατασχεθείσα ναρκωτική ουσία φαίνεται πως προοριζόταν να παραδοθεί σε σαραντάχρονο, υπήκοο Αλβανίας, φερόμενο ως μέλος του ίδιου κυκλώματος, που συνελήφθη στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Πάνω του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ και, σύμφωνα με την αστυνομία, το ποσό αυτό αποτελούσε την αμοιβή για την μεταφορά των ναρκωτικών προς τη Θεσσαλονίκη.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του φερόμενου ως αρχηγικού στελέχους εκκρεμούσε, μεταξύ άλλων, ένταλμα της ανακρίτριας Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών, σε βαθμό κακουργήματος.

- Advertisement -

Η παραπάνω επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο DEA Αθηνών, τις αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς και του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας Κιλκίς.

ΠΗΓΗ: policenet.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.