Αστυνομικοί απέτρεψαν την τελευταία στιγμή τραγωδία – Έπεισαν 39χρονη να μην πηδήξει από μπαλκόνι


Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα στο Αίγιο, όταν μια 39χρονη γυναίκα βρέθηκε σε μπαλκόνι και εξέφρασε την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή της.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου έσπευσαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν μια επίμονη προσπάθεια να την μεταπείσουν.

Ένας από τους αστυνομικούς παρέμεινε σε συνεχή επικοινωνία μαζί της, μιλώντας της και προσπαθώντας να την ηρεμήσει.

Παράλληλα, οι συνάδελφοί του επιχειρούσαν να διασφαλίσουν την κατάσταση και να αποτρέψουν το ενδεχόμενο μιας ανεπανόρθωτης πράξης.

Μετά από ψύχραιμη και υπομονετική προσπάθεια, οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να την πείσουν να απομακρυνθεί από το επικίνδυνο σημείο.

Η παρέμβασή τους απέτρεψε μια πιθανή τραγωδία, με την άμεση κινητοποίηση να αποδεικνύεται καθοριστική.

Η 39χρονη μεταφέρθηκε για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα και, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρίου.

Η ψύχραιμη επικοινωνία των αστυνομικών με τη γυναίκα αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς η κατάσταση θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε τραγωδία.

Πηγή: Tempo24.news