Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Αστυνομικοί σταμάτησαν αυτοκίνητο για έλεγχο και βρήκαν 39 βόμβες μολότοφ

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Έβγαλαν και πάλι λαβράκι τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.. Πρόκειται για μία περίπτωση που “μαρτυρά” με τον καλύτερο τρόπο το πόσο σημαντική είναι η ουσιαστική αστυνόμευση αλλά και η ύπαρξη πολλών αστυνομικών περιπολιών.

Πιο συγκεκριμένα εχθές το βράδυ εντοπίστηκαν 39 βόμβες μολότοφ οι οποίες ήταν πανέτοιμες για χρήση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έκαναν σήμα σε ένα αυτοκίνητο να σταματήσει για έλεγχο σε περιοχή του Πειραιά και ζήτησαν τα στοιχεία των δύο επιβαινόντων.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο τις βόμβες μολότοφ οι οποίες ήταν έτοιμες για χρήση.

- Advertisement -

Οι δυο νεαροί  εξετάζονται στην Κρατική Ασφάλεια

Πάντως, το περασμένο βράδυ ήταν εξαιρετικά δύσκολο για την ΕΛ.ΑΣ.. Υπενθυμίζεται πως σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και αντιεξουσιαστές τα ξημερώματα στη λεωφόρο Βεΐκου. Δείτε περισσότερα εδώ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.