Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

ΧΙΛΙΑΔΟΥ: Παραλίγο τραγωδία – Ανετράπη η βάρκα τους και βρέθηκαν στη θάλασσα – Ο ένας κολύμπησε μέχρι την ακτή

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου, για ανατροπή φουσκωτής λέμβου, με δύο  ημεδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας ¨ΧΙΛΙΑΔΟΥ¨ του Ν. Φωκίδας.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν έναν εκ των δύο επιβαινόντων, ο οποίος είχε προσεγγίσει αυτοδύναμα την παραλία και ήταν καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια, για την περιοχή άμεσα απέπλευσαν δύο ιδιωτικά σκάφη και ένα Ε/Π-Α/Κ με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, προς εντοπισμό του έτερου επιβαίνοντα.

Ο έτερος ημεδαπός εντοπίστηκε από το Ε/Π-Α/Κ σκάφος στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του αλιευτικού καταφυγίου Μοναστηρακίου και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή, όντας καλά στην υγεία του, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, για προληπτικούς λόγους.

- Advertisement -

nafpaktianews.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.