Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

ΚΙΝΑΛ-Χρηστίδης: «Δεν μας αφορά να γίνουμε κομμάτι ενός προξενιού το οποίο διανέμει καρέκλες»

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

«Τουλάχιστον εγώ θα σεβαστώ απόλυτα την ψήφο την οποία έδωσα στο συνέδριο του 2019 ομόφωνα με χιλιάδες ακόμα συμπολίτες από όλη τη χώρα, οι οποίοι ψηφίσαμε την αυτόνομη πορεία της παράταξης μακριά από τη συντήρηση της ΝΔ και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ όλα τα προηγούμενα χρόνια που ήταν στην κυβέρνηση. Δεν μας αφορά να γίνουμε κομμάτι ενός προξενιού το οποίο διανέμει καρέκλες. Είμαστε εδώ για να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές, για να δημιουργήσουμε μια παράταξη που δίνει ελπίδα και οράματα, ανεβάζει ταχύτητες και σε αυτή την κατεύθυνση επιμένω ότι είναι άδικη και προσβλητική μια συζήτηση η οποία αφορά ενδεχόμενη συγκυβέρνηση η οποία μας περιλαμβάνει» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

«Η ανανέωση με περιεχόμενο αποτελεί πρόκληση για μένα και αναγκαιότητα για την παράταξη. Επιμένω ότι η πολιτική είναι εδώ για να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων, όχι για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων» σημείωσε, μεταξύ άλλων.

«Η κυβέρνηση απέτυχε στην πανδημία. Είναι απίστευτο, μα κυρίως άδικο και παράλογο, να κλείνει η Βουλή με ένα κρούσμα αλλά η τάξη ενός σχολείου με 50% συν 1 κρούσμα» σημείωσε ο Π. Χρηστίδης.

ΠΗΓΗ: https://www.documentonews.gr/article/kinal-xristidis-den-mas-afora-na-ginoyme-kommati-enos-proxenioy-to-opoio-dianemei-karekles/

- Advertisement -
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.