Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Μαθητές είπαν τα πρώτα κάλαντα στον δήμαρχο Μεσολογγίου

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Το Δημαρχείο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου γέμισε με χαρούμενες παιδικές φωνές σήμερα! Υπεύθυνοι γι’ αυτό ήταν οι μικροί μαθητές του Δημητρούκειου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου που ήρθαν για να πουν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρο Διαμαντόπουλο και να ανταλλάξουν μαζί του ευχές, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή τους κ. Σωκράτη Τσιτσέλη και δασκάλους τους.

Οι μικροί μαθητές όμως δεν κρατούσαν μόνο τα τρίγωνα στα χέρια τους αλλά έφεραν μαζί τους κι ένα δώρο που παρέδωσαν στον κ. Δήμαρχο, μια χριστουγεννιάτικη διακοσμητική δημιουργία με κερί που κατασκεύασαν μόνοι τους, ενώ πριν φύγουν φιλεύτηκαν με σοκολάτες και γλυκά!

Υπενθυμίζουμε ότι την προσεχή Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2024, το Δημητρούκειο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο πραγματοποιεί «Χριστουγεννιάτικο Bazaar», στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη από τις 11 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.