Εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ ζητά διαγραφή στελέχους του ΠΑΣΟΚ – «Με αποκάλεσε σκουπίδι» και κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Άννα Παπαδοπούλου, προχώρησε σε σοβαρή καταγγελία κατά στελέχους του ΠΑΣΟΚ.
Ζητά μάλιστα την άμεση διαγραφή του από το κόμμα.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Γραμματέας Αυτοοργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, την προπηλάκισε εκτός τηλεοπτικού αέρα.
Την αποκάλεσε «σκουπίδι» και κινήθηκε δύο φορές απειλητικά προς το μέρος της.
Το περιστατικό συνέβη στο διάλειμμα εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ART.
Νωρίτερα, είχε προηγηθεί έντονη αντιπαράθεση στον αέρα της εκπομπής «Χωρίς Χρώμα».
Ο κ. Κωνσταντόπουλος επέκρινε την κ. Παπαδοπούλου για την πολιτική της επιλογή να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ.
Η κ. Παπαδοπούλου στο παρελθόν ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια εντάχθηκε στον πολιτικό φορέα του Αλέξη Τσίπρα.
Στην ανάρτησή της, η κ. Παπαδοπούλου αναφέρει ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος επιδόθηκε σε πρωτοφανές κρεσέντο προσωπικών επιθέσεων εναντίον της.
Περιγράφει ότι εκτός τηλεοπτικού αέρα δέχθηκε λεκτική βία και απειλητική συμπεριφορά.
«Δύο φορές αναγκάστηκα να τον ρωτήσω αν σκοπεύει να με χτυπήσει», τονίζει χαρακτηριστικά.
Η ίδια εξέφρασε δημόσιο ευχαριστώ στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Κτιστάκη, ο οποίος ήταν παρών και προσπάθησε να την ηρεμήσει.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος επέστρεψε λίγο αργότερα και της ζήτησε συγγνώμη.
Η κ. Παπαδοπούλου δηλώνει ότι δεν αποδέχεται τη συγγνώμη του.
Αναρωτιέται αν θα συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο απέναντι σε έναν άνδρα πολιτικό αντίπαλο.
Υπογραμμίζει ότι η εξύβριση και ο εκφοβισμός δεν μπορούν να βαφτίζονται «κακιά στιγμή» ή πολιτική αντιπαράθεση.
«Το αυγό του φιδιού δεν μπορεί να το εκκολάπτει μια δημοκρατική και προοδευτική παράταξη», τονίζει.
Καλεί το ΠΑΣΟΚ να πάρει καθαρή θέση και να απαντήσει αν είναι υπέρ ή κατά της βίας.
Πηγη: newsbomb.gr










