Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Εργατικό ατύχημα σε ναυπηγείο στο Πέραμα – Τρεις τραυματίες, ο ένας χωρίς τις αισθήσεις του

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος, που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, καθώς ένας χειριστής γερανού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά και δύο ακόμη εργάτες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη εκτός ενός πλοίου στο οποίο γίνονταν επισκευαστικές εργασίες, όταν ένας έλικας που σήκωνε το γερανοφόρο όχημα έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 47χρονος χειριστής και άλλοι δύο εργάτες 47 και 43 ετών αντίστοιχα.

Ο 47χρονος χειριστής του γερανού μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Τζάνειο νοσοκομείο όπως επίσης και ο 47χρονος εργάτης ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια.

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μεταφέρθηκε ο άλλος 43χρονος εργάτης ο οποίος έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

- Advertisement -

alphatv.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.