Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Φωτιά στη Νέα Πέραμο: Κλειστή η Ολυμπία Οδός – Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Επί τόπου βρίσκονται 55 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, 3 Ε/Π, εκ των οποίων το 1 Ε/Π για εναέριο συντονισμό και 2 Α/Φ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γίνονται αυτή την ώρα, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή Λουτρόπυργος Νέας Περάμου, μετά τα διόδια της Ελευσίνας.

Συγκεκριμένα, έχει κλείσει η Ολυμπία Οδός και η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλιά Εθνική Οδό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε παράδρομο στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου, στη δυτική πλευρά της Εθνικής Οδού ενώ πριν από λίγο, προσθαλασσώθηκε ένα air tractor για τη φωτιά στην Πέραμο.

Επί τόπου βρίσκονται 55 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, 3 Ε/Π, εκ των οποίων το 1 Ε/Π για εναέριο συντονισμό και 2 Α/Φ. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

- Advertisement -
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.