Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Γυναικοκτονία στη Μεσσηνία: Ηλικιωμένος σκότωσε με βαριοπούλα τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Ένας 81χρονος σκότωσε τη γυναίκα του ηλικίας 61 ετών στην περιοχή Μπούκα Μεσσήνης και έπειτα αυτοκτόνησε.

Μπροστά σε μία οικογενειακή τραγωδία βρέθηκαν οι αστυνομικοί στη Μεσσηνία που κλήθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό. Όπως όλα δείχνουν, ο 81χρονος άνδρας φέρεται πως σκότωσε την 61χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του, με μία βαριοπούλα. Ο ίδιος χρησιμοποίησε μαχαίρι για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο γιος του ζευγαριού που έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία φέρεται να είπε πως ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι χωρίς να υπάρχουν προστριβές ανάμεσά τους, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο δράστης και πατέρας του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

- Advertisement -

Πηγή: cnn.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.