Η Μητρόπολη μισθώνει ακίνητο στην Τριχωνίδα – Δίνεται η δυνατότητα για πολυχώρο εκδηλώσεων και παρεκκλήσι

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανοίγει τον δρόμο για μια σημαντική επένδυση στην περιοχή της Τριχωνίδας, προκηρύσσοντας μακροχρόνια μίσθωση ενός ακινήτου.
Πρόκειται για έκταση 12.921 τετραγωνικών μέτρων στη θέση «Βαρειά» της κτηματικής περιφέρειας της πρώην Κοινότητας Νερομάνας, στον Δήμο Θέρμου.
Η Μητρόπολη δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να προχωρήσει στην κατασκευή πολυχώρου για την πραγματοποίηση κοινωνικών εκδηλώσεων.
Στις επιτρεπόμενες χρήσεις περιλαμβάνονται συνέδρια, δεξιώσεις και γαμήλια τραπέζια.
Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα κατασκευής παρεκκλησίου για την τέλεση θρησκευτικών μυστηρίων.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τα σχετικά έγγραφα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως προσφορές και μελέτες.
Η κατάθεση γίνεται στη νομική υπηρεσία της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο μηνών από τη δημοσίευση της προκήρυξης.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον Νομικό Σύμβουλο Ιάκωβο Αλ. Μπαλτά, στο τηλέφωνο 6972 778 195.
Πηγη: sinidisi.gr









