Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Με «αέρα» πρωτιάς ο Θανάσης Μαυρομμάτης στην Αιτωλοακαρνανία

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε το καλύτερο «πέρασμα» από τους υποψήφιους του Ν. Φαρμάκη καθώς έφερνε το νέο και το άφθαρτο και αυτό φυσικά αποτυπώθηκε και στην κάλπη.

Τώρα με μια επιτυχημένη τετραετία να τον ακολουθεί στην αντιπεριφέρεια Υποδομών και Έργων Δ. Ελλάδος και αφού έχει προσθέσει αυτοδιοικητική εμπειρία πάει να σπάσει τα εκλογικά «κοντέρ» αφού όλοι συνομολογούν ότι είναι η καλύτερη εκλογική μηχανή του Φαρμάκη.

Καθόλου τυχαία δεν ακούγεται στην Αιτωλοακαρνανία η εκλογική πρωτιά για τον Θανάση Μαυρομμάτη αφού 4 χρόνια τώρα καθημερινά έφερε έργο και στα πιο ξεχασμένα χωριά της εκλογικής του περιφέρειας.

Ο Θανάσης Μαυρομάτης είχε ανοιχτές πόρτες για όλους τους Αιτωλοακαρνάνες κάτι που τον καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλή

- Advertisement -

Ο Θανάσης Μαυρομμάτης μαζί με τον Νεκτάριο Φαρμάκη

Πέρα από μετρήσιμο έργο ο αντιπεριφερειαρχης υποδομών είχε ανοιχτές πόρτες για όλους τους Αιτωλοακαρνάνες κάτι που τον καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητό.

Σταθερά προσηλωμένος και πάντα σε απόλυτη σύμπνοια με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη ο Θανάσης Μαυρομμάτης φαίνεται οτι θα κόψει πρώτος το νήμα της σταυροδοσίας αφού το σλόγκαν που έχει υιοθετήσει τέσσερα χρόνια τώρα «Έργα και όχι λόγια» έχει αντίκρισμα στην Κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.