Μεσολόγγι: Νεκρή θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε κοντά στις Πελάδες, στην Τουρλίδα

Νεκρή εντοπίστηκε θαλάσσια χελώνα στην περιοχή των Πελάδων Μεσολογγίου, λίγες ημέρες μετά τις αναφορές λουομένων για περιστατικά με δαγκώματα στην Τουρλίδα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η χελώνα έφερε σοβαρό τραυματισμό, καθώς φαίνεται πως είχε χάσει το εμπρόσθιο αριστερό πτερύγιό της.
Το εύρημα έρχεται μετά τις αναφορές που καταγράφηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή της Τουρλίδας. Μάλιστα, δύο γυναίκες που κολυμπούσαν κοντά στον Φάρο είχαν μεταβεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, έχοντας τραύματα από δαγκώματα θαλάσσιων ζώων.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η χελώνα που εντοπίστηκε νεκρή στις Πελάδες είναι η ίδια που φέρεται να συνδέεται με τα συγκεκριμένα περιστατικά.
Οι αρμόδιες αρχές αναμένεται να εξετάσουν το περιστατικό, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου και αν υπάρχει οποιαδήποτε σύνδεση με τις αναφορές των λουομένων.









