Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Πιθανόν νεκρός ο 30χρονος που πήγε για ψάρεμα – Ρουφήχτρα κατάπιε τον άτυχο άνδρα

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Νεότερη ενημέρωση για τον 30χρονο αγνοούμενο που χάθηκαν τα ίχνη του ενώ είχε πάει για ψάρεμα στις εκβολές του Αχελώου στην περιοχή της Κατοχής.

Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης του νεαρού όπου είχαν πάει μαζί για ψάρεμα, ο νεαρός έπεσε στο νερό και εκεί λόγω των αντιθέτων ρευμάτων τον ρουφηξε η δίνη και από εκείνη την ώρα δεν έχει ξανά δώσει κανένα σημείο ζωής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας δεν ήξερε κολύμβηση και πιθανόν να είναι νεκρός.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.