Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Ξύλο γονέων και παικτών – προπονητής χτύπησε με μπουνιές αθλητή

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Απίστευτα πράγματα στο Μεσολόγγι στον αγώνα Λεων Μεσολογγίου- Πρωτέας Σχηματαρίου που θα έδινε στην νικήτρια ομάδα το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες στους Εφήβους.

Με το σκορ στο 42-59 υπέρ της ομαδας του Μεσολογγίου (τυπικά γηπεδούχος ο Πρωτέας) και με τέσσερα λεπτά να μένουν έγινε μια απίστευτη σύρραξη που κατέληξε σε γονείς να δέρνονται μεταξύ τους, οι παίκτες να εμπλέκονται όλοι κάποιος εξ αυτών μέλος της Εθνικής ομάδας, και προπονητής να χτυπά με μπουνιές 16χρονο αθλητή της αντιπάλου ομάδας.

Ο Αγώνας διακόπηκε οριστικά. Η συνέχεια δόθηκε στο Νοσοκομείο και στο Αστυνομικό τμήμα και η τύχη του αγώνα θα αποφασιστεί απο την ΕΟΚ μιας και την άλλη εβδομάδα ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με μια εκδοχή που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι το εισιτήριο για την 8αδα να το πάρει η τρίτη ομάδα που συμμετείχε στους προκριματικούς ο ΑΣ Καρδίτσας.

Πηγή: basketa247.gr

- Advertisement -
Ετικέτες:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.