Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Μέτριο ξεκίνημα για τη Φλαμίνγκο Μεσολογγίου στη Β’ Εθνική – Οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Γουλή

Messolonghi Voice
2 λεπτά ανάγνωσης

Η Φλαμίνγκο Μεσολογγίου που συμμετέχει στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, έχοντας μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Γουλής, αναφέρθηκε στο μέτριο ξεκίνημα, εξηγώντας ότι η Φλαμίνγκο είναι μια νέα ομάδα με πολλές αλλαγές και πως χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έξι βασικές παίκτριες αποχώρησαν από την ομάδα την προηγούμενη σεζόν, ενώ προστέθηκαν νεαρές αθλήτριες που χρειάζονται χρόνο για να ενταχθούν πλήρως.

Ο κ. Γουλής ανέλυσε επίσης τη δυναμική του ομίλου, τονίζοντας ότι φέτος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, καθώς έξι ομάδες έχουν εμπειρία από την Α’ Εθνική. Παράλληλα, σημείωσε την ενίσχυση του Παναιτωλικού, τον οποίο θεωρεί δυνατό αντίπαλο. Σχετικά με τις φιλοδοξίες για την άνοδο, υπογράμμισε ότι αν δεν είναι η Φλαμίνγκο, θα ήθελε να δει τον Παναιτωλικό να πετυχαίνει, λόγω της καλής δυναμικής του και για λόγους που αφορούν τους φίλους της ομάδας.

Για τον τελευταίο αγώνα με τη Δόξα Πηγαδακίων, σχολίασε ότι η ισοπαλία αδικεί την εικόνα της ομάδας του, καθώς δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν για να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μια σκληροτράχηλη αντίπαλο.

- Advertisement -

Τέλος, τόνισε ότι η εξέλιξη του πρωταθλήματος αναμένεται συναρπαστική, με δυνατές μονομαχίες τόσο για την πρώτη θέση όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.