Ναύπακτος: «Τούνελ του Κάστρου» – Ξεκινούν οι μελέτες ύψους 2,2 εκατ. ευρώ, τι λένε οι πολίτες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την εκπόνηση των μελετών της Παράκαμψης του Κέντρου της Ναυπάκτου, του γνωστού «Τούνελ του Κάστρου».
Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 2,2 εκατομμύρια ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ». Το ποσό αυτό καλύπτει το σύνολο των προμελετών και οριστικών μελετών, τεχνικών και περιβαλλοντικών, που απαιτούνται για την ωρίμανση του έργου.
Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, κ. Γκίζας, προχώρησε σε δηλώσεις επιβεβαιώνοντας ότι οι μελέτες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ στόχος είναι η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για τη δημοπράτηση και την κατασκευή του.
📹 Δείτε τη δήλωση του Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Γκίζα για την πορεία των μελετών:
Ωστόσο, οι κάτοικοι της Ναυπάκτου φαίνεται να κρατούν αποστάσεις από τις εξαγγελίες της δημοτικής αρχής.
Σε ρεπορτάζ του Nafpaktianews.gr, πολίτες μίλησαν στην κάμερα εκφράζοντας την επιφυλακτικότητά τους σχετικά με την υλοποίηση του έργου, ενώ αρκετοί δήλωσαν πως δεν πιστεύουν ότι το τούνελ θα κατασκευαστεί ποτέ, ασκώντας κριτική στη δημοτική αρχή για προηγούμενες υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν.
Αντί να παραθέσουμε δικές μας ερμηνείες, σας καλούμε να παρακολουθήσετε το ρεπορτάζ και να σχηματίσετε τη δική σας άποψη.
📹 Τι λένε οι πολίτες της Ναυπάκτου για το «Τούνελ του Κάστρου» – Δείτε το ρεπορτάζ:
Πηγή: nafpaktianews.gr









