Νάξος: Τραγικό τέλος για 85χρονο που ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από τη θάλασσα

Μια τραγική εξέλιξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην παραλία του Αμίτη στη Νάξο, όπου ένας 85χρονος αλλοδαπός άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή.
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από λουόμενους, οι οποίοι είδαν τον ηλικιωμένο να βρίσκεται σε κίνδυνο μέσα στη θάλασσα και κινητοποιήθηκαν άμεσα για να τον βοηθήσουν.
Οι λουόμενοι κατάφεραν να τον βγάλουν στην ακτή, ωστόσο ο 85χρονος ήταν ήδη χωρίς αισθήσεις, γεγονός που προκάλεσε άμεσο συναγερμό στις αρχές.
Στην παραλία έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου και το ΕΚΑΒ, ενώ ξεκίνησε αμέσως προσπάθεια ανάνηψης του ηλικιωμένου άνδρα.
Παρά την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών και την εφαρμογή καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από τους διασώστες, ο 85χρονος δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης.
Ακολούθησε η μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Νάξου, όπου οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους διαπίστωσαν τον θάνατό του, βάζοντας τραγικό τέλος στην περιπέτειά του.
Πηγή: Protothema.gr









