Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Νέες συλλήψεις για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Ο ανιψιός του δολοφονημένου ιδιοκτήτη κάμπινγκ και ο επιχειρηματίας φίλος του συνελήφθησαν – Αναζητείται τρίτο άτομο

Νέες συλλήψεις από την αστυνομία για το διπλό φονικό στο κάμπινγκ της Φοινικούντας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας εκ των δύο είναι ο ανιψιός του δολοφονημένου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, που είχε κληρονομήσει την επιχείρηση και τον επιχειρηματία φίλο του, που διατηρεί κατάστημα στο Κολωνάκι. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες και για ένα τρίτο άτομο, που φαίνεται πως εμπλέκεται στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα είχαν συλληφθεί 22χρονοι, που κατηγορούνται πως ήταν εκείνοι που δολοφόνησαν τον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και τον επιστάτη του, στις 5 Οκτωβρίου.

Κατερίνα Ρίστα

- Advertisement -
Ετικέτες:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.