Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Ο πρώην παίκτης reality συνελήφθη με 235 γραμμάρια κοκαΐνης

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Ένας 36χρονος παίκτης reality show (Power of Love) συνελήφθη από την Ασφάλεια μετά από συντονισμένες ενέργειες και μπλόκο που του έστησαν στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, καθώς στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν 235 γραμμάρια κοκαίνης.

Ο Αλέξανδρος Κολυβάς έπεσε στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Τρίτης και πλέον αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών καθώς τα 235 γραμμάρια της “λευκής κυρίας” βρέθηκαν στο leasing όχημα στο οποίο επέβαινε.

Δείτε το βίντεο

Μαζί με τα ναρκωτικά, εντοπίστηκαν 2.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο θα σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να γίνει φύλλο και φτερό και να διαπιστωθούν οι επαφές και οι κινήσεις του 36χρονου.

- Advertisement -

Πηγή: protothema.gr

Ετικέτες:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.