Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Τι βρέθηκε στο κινητό κατηγορούμενου

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

O συλληφθείς μάλιστα φέρεται να είχε στο κινητό του και φωτογραφίες της κοπέλας. Ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης αναζητείται από την Αστυνομία και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, αναμένεται σήμερα να παραδοθεί.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον 23χρονο, ο οποίος χθες οδηγήθηκε στις ανακριτικές αρχές και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στη μία το μεσημέρι, αναφέρει ότι διώκεται για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία, πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

“Έγινε με συναίνεση” δηλώνει ο δικηγόρος του

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του 23χρονου φερόμενου ως βιαστή αναφέρει πως, υπήρξε ερωτική συνεύρεση με την συναίνεση της κοπέλας.

Η κοπέλα έχει καταγγείλει ότι χτυπήθηκε στην προσπάθειά της να αντισταθεί.

- Advertisement -

Πηγή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.