Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Πα-τέρας στην Έδεσσα κακοποίησε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες κόρες του

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Συνολική ποινή κάθειρξης 11 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Έδεσσας σε 53χρονο που κακοποίησε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες κόρες του, σε χωριό της Κεντρικής Μακεδονίας. Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 χρονών ενώ αθωώθηκε για το αδίκημα του βιασμού.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο αλλά αποφάσισε η έφεση του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής και έτσι δεν οδηγήθηκε στην φυλακή.

  • Στην απολογία του, ο 53χρονος άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι οι κόρες του είπαν ψέματα γιατί τις ανάγκασαν η μητέρα και η γιαγιά τους. Ο ίδιος έχει χωρίσει με τη σύζυγό του από το 2016.

Η ποινική διαδικασία κινήθηκε μετά την καταγγελία παιδοψυχολόγου που εξέτασε την μικρότερη από τις δύο κόρες η οποία είχε προβληματική συμπεριφορά και αποκάλυψε την σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της. Στη συνέχεια το ίδιο έπραξε και η μεγαλύτερη αδελφή της.

Τα δύο κορίτσια σήμερα είναι ηλικίας 14 και 8 χρονών ενώ, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το αδίκημα τελέστηκε από το 2011 έως το 2016.

- Advertisement -

Πηγή: nassosblog.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.