Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε μπάρες στο λιμάνι Μεσολογγίου – Τροχαίο χωρίς τραυματισμούς

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο λιμάνι του Μεσολογγίου, όταν Ι.Χ. επιβατικό όχημα προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, στο τέλος του δρόμου όπου ξεκινά πεζόδρομος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του messolonghivoice.gr, το όχημα κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα, ωστόσο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δεν σταμάτησε εγκαίρως, με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω στις κίτρινες μπάρες ασφαλείας που χωρίζουν τον δρόμο από τον πεζόδρομο.

Η γυναίκα οδηγός δεν τραυματίστηκε, ενώ δεν προκλήθηκε ζημιά σε άλλα οχήματα ή διερχόμενους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για το συμβάν δεν κλήθηκε η αστυνομία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.