Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Πάτρα: Ο 18χρονος ήταν σε κατάσταση αμόκ πριν πέσει από το μπαλκόνι

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Στη σύλληψη των δυο, 19χρονων κοριτσιών, που φιλοξενούσαν τον 18χρονο που έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Πάτρα, για κατοχή ναρκωτικών προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Πατρών.

Οι δύο κοπέλες φιλοξενούσαν τον 18χρονο στο δωμάτιό τους και όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, οι τρεις νέοι έκαναν χρήση κάνναβης προτού ο τελευταίος πέσει στο κενό.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα κάνναβης και στη συνέχεια σε κατάσταση αμοκ να έπεσε από ύψος 10 μέτρων στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στις δύο 19χρονες ενώ πάνω τους βρέθηκαν ένας μεταλλικός τρίφτης καπνού καθώς και 0,8 γραμμάρια κάνναβης.

- Advertisement -

protothema.gr

Ετικέτες:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.