Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Πάτρα: Σκηνικό εκτάκτου ανάγκης στο νοσοκομείο Ρίου – 11 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Πληρότητα 100% εμφανίζουν οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας κορωνοϊού στην Πάτρα και πλέον υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες covid. Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας 11 ασθενείς έχουν διασωληνωθεί αλλά επειδή δεν υπάρχει κρεβάτι σε ΜΕΘ οι γιατροί τους  προσφέρουν υπηρεσίες σε απλές κλίνες στις κλινικές κορωνοϊού του πανεπιστημιακού νοσοκομειου Πατρών.

 Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύονταν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, 94 ασθενείς στις Κλινικές covid, δυο παιδιά στην Παιδιατρική Κλινική και 13 διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονταν 68 ασθενείς στις Κλινικές Κορωνοϊού και 8 στη ΜΕΘ. Στο ίδιο νοσοκομείο χθες νοσηλεύονταν δύο διασωληνωμένοι σε Κλινικές Κορωνοϊού.

Χθες απεβίωσε μια ηλικιωμένη τρόφιμος ιδιωτικού γηροκομείου της Πάτρας όπου είχε υπάρξει διασπορά κορωνοϊού, ενώ άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ίδιο γηροκομείο μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, νοσώντας από κορωνοϊό με την κατάστασή της να θεωρείται κρίσιμη.

- Advertisement -

Πηγή:https://www.nafpaktianews.gr/%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF/

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.