Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Πένθος για τον χειρουργό Βαγγέλη Γάκη – Πέθανε η μητέρα του

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του χειρουργού Βαγγέλη Γάκη μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας, Ζωής, σε ηλικία 80 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του κ. Γάκη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 26 Μαΐου.

Η κηδεία της θα τελεστεί στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 27 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Σπάρτο Αμφιλοχίας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.