Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Βαρύ πένθος στην ΑΕΚ: Πέθανε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Σοκ και βαθιά θλίψη στην οικογένεια της ΑΕΚ και στον ελληνικό αθλητισμό προκαλεί η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Χατζηχρήστου. Ο ιστορικός ιδρυτής της Original 21 και πιο χαρακτηριστική μορφή της κιτρινόμαυρης κερκίδας «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες.

Η απώλειά του αφήνει τεράστιο κενό στους φίλους της Ένωσης, καθώς για δεκαετίες αποτέλεσε ζωντανό σύμβολο πίστης, πάθους και αφοσίωσης στην ΑΕΚ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.