Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο – Αναλυτικά το πρόγραμμα έως 6 Αυγούστου


Ο ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει τις εργασίες συντήρησης, ενίσχυσης και αναβάθμισης του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, προκειμένου να διασφαλίσει την αξιοπιστία των εγκαταστάσεων και τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί προσωρινές διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας έως τις 6 Αυγούστου 2026.

Οι διακοπές είναι απαραίτητες για την υλοποίηση των έργων, ωστόσο ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές: καθ’ όλη τη διάρκεια των προγραμματισμένων διακοπών, οι αγωγοί θεωρούνται ότι βρίσκονται υπό τάση, γι’ αυτό και επιβάλλεται απόλυτη προσοχή.

Το πρόγραμμα διακοπών ανά ημερομηνία και περιοχή έχει ως εξής:

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026:

  • Χρυσοβέργι Μεσολογγίου: Διακοπή από τις 08:00 έως τις 10:30, με αντικείμενο τις κατασκευαστικές εργασίες στο δίκτυο.

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2026:

  • Λυγιάς Ναυπάκτου: Διακοπή από τις 08:30 έως τις 12:30. Η περιοχή περιλαμβάνει το τμήμα μετά τη γέφυρα Σκά, την οδό Ξυδή, καθώς και τις περιοχές βόρεια και νότια της Λεωφόρου Αθηνών. Η διακοπή πραγματοποιείται για λειτουργικούς λόγους.

Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες των ανωτέρω περιοχών καλούνται να προγραμματίσουν τις δραστηριότητές τους, λαμβάνοντας υπόψη τις ώρες των διακοπών, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η όχληση. Ο ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη δυνατή επανηλεκτροδότηση των περιοχών, μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες.

Πανηγύρι Κατοχής Μεσολογγίου 4 Αυγούστου
🎉 Πανηγύρι Κατοχής — 4 Αυγούστου →