Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Σκρέκας: Σήμερα η ανακοίνωση του «Σαρακοστιανού Καλαθιού»

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Σήμερα θα ανακοινωθεί το «Σαρακοστιανό Καλάθι», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Όπως εξήγγειλε ο κ. Σκρέκας, το «καλάθι» αυτό θα περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία καταναλώνονται παραδοσιακά τη Σαρακοστή, όπως ο χαλβάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνει κατεψυγμένα θαλασσινά, διάφορες σαλάτες ή αλοιφές που συνήθως είναι ταραμοσαλάτα, ρώσικη, δηλαδή όλα αυτά που συνήθως υπάρχουν στο σαρακοστιανό τραπέζι, ενώ δεν θα απουσιάζει ο χαλβάς.

Το καλάθι της Σαρακοστής αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το Μεγάλο Σάββατο και όπως όλα δείχνουν θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον χιλιάδων καταναλωτών, παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη μπει σε εφαρμογή οι μειώσεις τιμών σε περίπου 4.000 προϊόντα στο πλαίσιο των νέων κυβερνητικών μέτρων για την καταπολέμηση της ακρίβειας.

- Advertisement -

Περαιτέρω, ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε πως «σε 3.900 προϊόντα είδαμε μείωση των τιμών από την 1η Μαρτίου μετά την εφαρμογή του πακέτου μέτρου κατά της ακρίβειας».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.