Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Σοκ στην Πάτρα: Αυτοπυροβολήθηκε 22χρονος στρατιωτικός

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του
Σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» μεταφέρθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (8/12), ένας 22χρονος στρατιωτικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του, στο κέντρο της Πάτρας με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα και φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του, την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επικαλέστηκε προσωπικά προβλήματα.


Τον πυροβολισμό άκουσε γείτονας ο οποίος ειδοποίησε τη μητέρα του. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς έχασε πολύ αίμα.

Ετικέτες:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.