Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη σε εστιατόριο της πόλης με λεία 600 ευρώ

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr.

Στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, η οποία βρίσκεται επί της οδού Αγίου Μηνά, διακρίνεται η στιγμή που ο διαρρήκτης έχει εισβάλει στο κατάστημα και ψάχνει σε όλους τους χώρους, ακόμα και στη κουζίνα, προκειμένου να βρει τη λεία του.

Δείτε τα βίντεο

https://youtu.be/Q5iS9f0JzaM
https://youtu.be/fZ001q3fNRU

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης «μπούκαρε» στο εστιατόριο στις 04.46 παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και αμέσως κατευθύνθηκε προς την ταμειακή μηχανή, χωρίς να βρει χρήματα στο συρτάρι. Στη συνέχεια έψαξε στην κουζίνα, ενώ έγινε «καπνός» μόλις βρήκε 600 ευρώ και μια ηλεκτρονική συσκευή σε ένα τραπέζι του εστιατορίου.

- Advertisement -

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε τη διάρρηξη με το πρώτο φως του ήλιου, όταν διαπίστωσε πως έχει παραβιαστεί η είσοδος και πως το εστιατόριο ήταν «άνω – κάτω». Ο ίδιος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. και ο δράστης αναζητείται.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.