Θρίλερ στο Πόρτο Χέλι: 64χρονη ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου βρέθηκε νεκρή – Γρίφος για τα αίτια του θανάτου


Ένα σοκαριστικό περιστατικό συγκλονίζει το Πόρτο Χέλι, καθώς μια 64χρονη ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής 9 Αυγούστου.

Η είδηση έγινε γνωστή όταν η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό και έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί στο σημείο.

Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε η γυναίκα, με την υπόθεση να λαμβάνει διαστάσεις θρίλερ.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, ο θάνατός της αποδίδεται πιθανότατα σε αυτοχειρία, καθώς δεν προκύπτουν ενδείξεις ή υπόνοιες εγκληματικής ενέργειας. 

Ωστόσο, ο γρίφος παραμένει, καθώς δεν έχει εντοπιστεί κάποιο σημείωμα ή άλλο στοιχείο που να επιβεβαιώνει οριστικά αυτό το ενδεχόμενο.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να ρίξουν φως στην υπόθεση, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια.

Η τοπική κοινωνία του Πόρτο Χέλι έχει συγκλονιστεί από τον άδικο χαμό της 64χρονης επιχειρηματία, η οποία ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με τις Αρχές να αναζητούν απαντήσεις που θα λύσουν το μυστήριο γύρω από τον θάνατό της.

Πηγή: Parapolitika.gr