Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Το Μεσολόγγι για άλλη μια χρονιά τιμά το νησί Κάλαμος

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος
το Ιστορικό Μουσείο της «Διεξόδου» και ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου θα πραγματοποιήσουν στον Κάλαμο, το καταπράσινο νησί του Ιονίου, εκδηλώσεις τιμής και ευγνωμοσύνης προς τους κατοίκους του για την φιλοξενία που παρείχαν σ χιλιάδες Μεσολογγίτες κατά τη διάρκεια των Πολιορκιών και της Εξόδου αλλά και στα μετέπειτα χρόνια μέχρι την απελευθέρωση της πόλης το 1829.

Οι φετινές εκδηλώσεις θα έχουν την αρωγή του Δήμου Λευκάδος και θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 στις 8 το βράδυ.

Για τις εκδηλώσεις δεν θα αποσταλούν ατομικές προσκλήσεις και η συμμετοχή του οποιουδήποτε επιθυμεί να παραστεί είναι ελεύθερη.

(Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6978 444888, 6974 271607 & 6944 789702)

- Advertisement -
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.