Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Υποδέχθηκε τον αθλητικό σύλλογο «Λέων Μεσολογγίου» ο Σπ. Διαμαντόπουλος

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Τον «Λέοντα Μεσολογγίου», την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΚΑΒΔΕ, υποδέχθηκε σήμερα, Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος. Οι παίκτες, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα νικώντας την Κυριακή τον «Βίκο Ιωαννίνων» στο Αγρίνιο με σκορ 64-34, φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Δήμαρχο, ο οποίος υπήρξε ιδρυτής της ομάδας, το 2011.

Συνομιλώντας με τους έφηβους παίκτες, ο Δήμαρχος κ. Διαμαντόπουλος εξήρε το σημαντικό επίτευγμα της ομάδας, αφού για πρώτη φορά ομάδα εφήβων του Μεσολογγίου κατακτά τέτοια θέση, αποτέλεσμα εντατικής και σκληρής προπόνησης αλλά και ομαδικότητας, και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, αφού η ομάδα πλέον έχει προκριθεί στα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. «Αυτό που καταφέρατε είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να προσπαθήσετε για να γίνετε ακόμη καλύτεροι, δίχως όμως να παραμελήσετε τις υπόλοιπες μαθητικές σας υποχρεώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τους παίκτες συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Άλκης Καλύβας, ο Γενικός Αρχηγός Σωκράτης Ντέκας και ο προπονητής τους και Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας Σωτήρης Φαράντος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.