Ο Γ. Βαρεμένος για την αποπομπή του Πάνου Παπαδόπουλου

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Γιώργος Βαρεμένος εξέδωσε ανακοίνωση για την αποπομπή του Πάνου Παπαδόπουλου από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

  • Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Η αποπομπή του Πάνου Παπαδόπουλου από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, παρά την εκπεφρασμένη διακομματικά αντίθετη άποψη από φορείς και συλλογικότητες ευρέως φάσματος, δυστυχώς ακολουθεί την πεπατημένη επιβολής κομματικών κριτηρίων ακόμη και όταν ο κόσμος δεν έπαψε να δοκιμάζεται από την πανδημία.

Ο Υπoυργός Υγείας έχει το δικαίωμα της επιλογής το ερώτημα όμως είναι τι άλλο πρέπει να συμβεί σε αυτό τον τόπο για να λαμβάνεται υπ’ όψιν ως βασικό κριτήριο η απόδοση και η ομολογημένη αποτελεσματικότητα σε κρίσιμους τομείς όπως η υγεία και σε κρίσιμες περιόδους όπως η πανδημία.

Σε κάθε περίπτωση θα ήταν τραγικά απογοητευτικό τα σημαντικά βήματα προς τα μπρος που έγιναν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου σε όλους τους τομείς της λειτουργίας του, να ακυρωθούν στο όνομα μιας ξεπερασμένης λογικής. Ο κόσμος παρακολoυθεί και βαθμολογεί».

ΠΗΓΗ:https://antenna-star.gr/o-g-varemenos-tin-apopompi-panoy-papadopoyloy

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση