ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δεν συμμετείχε στην κατάθεση ένδικων μέσων για το θέμα του Αρακυνθου.

Εντύπωση προκαλεί η απουσία του Δήμου Μεσολογγιου από την εμπρόθεσμη κατάθεση δύο ενδικοφανών προσφυγών ενώπιον της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας κατά των βεβαιώσεων παραγωγής ενέργειας που αφορούν τις θέσεις ΖΥΓΟΣ και ΣΓΟΥΡΟΒΕΡΚΟ στο όρος Αράκυνθος.

Οπως φαίνεται απο την ενημέρωση που είχαμε, οι προσφυγές υπογράφονται από τον Ορειβατικό Σύλλογο Μεσολογγίου, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, τον Όμιλο Φίλων Οπλισμού και Φορεσιάς “Ο Λιάρος”, την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Το Μεσολόγγι των Ντόπιων” και την Πρόεδρο του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου αλλά ΟΧΙ και από τον Δήμο ΙΠ Μεσολογγιου.

Αντίστοιχες προσφυγές κατατέθηκαν από το Αγρίνιο τις οποίες υπογράφουν ο Δήμος Αγρινίου, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Νομού Αιτ/νίας και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Απορία λοιπόν δημιουργεί το γεγονός της απουσίας του Δήμου καθώς στο τελευταίο μάλιστα δημοτικο συμβούλιο ψηφίστηκε ομόφωνα και σχετικό ψήφισμα αλλά και σαφή «εντολή» στον Δήμαρχο να πράξει τα δέοντα..

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση