Πρεμιέρα για το κόμμα του Γιώργου Τράγκα: Τα στελέχη «έκπληξη» και τα εγκαίνια των γραφείων

Ο Γιώργος Τράγκας, στην ομιλία του μέσα από τα γραφεία του κόμματος, εμφανώς συγκινημένος, ανέφερε χαρακτηριστικά πώς ” Το Κίνημα δεν είναι του Τράγκα. Ο Τράγκας άναψε ένα φυτίλι. Ένα φυτίλι που θα ανάψει δυνατά σε αυτή την χώρα. Μετά τη γενιά τη δική μου πρέπει να υπάρξει οπωσδήποτε ριζική ανανέωση στον πολιτικό κόσμο της χώρας”.

Επεσήμανε ότι στόχος είναι να μετατρέψει το κίνημα “Ελεύθεροι Άνθρωποι” σε ένα μεγάλο πολιτικό φορέα, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα “δεν μπορεί να ζει με τρεις πολιτικές οικογένειες και δέκα οικονομικές”.

Οι υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφηκαν, δεν απέτρεψαν στελέχη, μέλη και φίλους του νέου κόμματος από το να γιορτάσουν όλοι μαζί τα εγκαίνια των κεντρικών πολιτικών γραφείων του κινήματος, ενώ ακολούθησε πάρτι στην πλατεία με μπουφέ και μουσική.

Ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος βρίσκονται οι καθηγητές Γεράσιμος Δαναλάκος, Γεώργιος Βάμβουκας, η ποινικολόγος Μάγδα Μαργώνη και ο εγγονός του εκδότη της Απογευματινής, Αρθούρος Αντενάτσι-Μπότσης.

ΠΗΓΗ: https://www.real.gr/politiki/arthro/premiera_gia_to_komma_tou_giorgou_tragka_ta_stelexi_ekpliksi_kai_ta_egkainia_ton_grafeion-748550/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση