Πάτρα: “Ντου” αστυνομικών από την Ασφάλεια Αττικής στα παραλιακά καταστήματα – “Καλησπέρα σας… έλεγχος”, ο διάλογος με τους επιχειρηματίες

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 01:14

Σε προσαγωγές υπόπτων, προχώρησαν οι αστυνομικοί από την Ασφάλεια Αττικής μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν νωρίτερα σε νυχτερινά καταστήματα στην Ηρώων Πολυτεχνείου και στα Βραχνέικα, όπου εκεί “έκλεισε” μετά τον έλεγχο γνωστό κατάστημα.

Πάνοπλοι αστυνομικοί με κουκούλες, μετέφεραν σε ένα μπλε βανάκι έξι προσαχθέντες, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 01:05

Οι έλεγχοι των αστυνομικών από την Ασφάλεια Αττικής συνεχίζονται στα παραλιακά καταστήματα των Βραχνείκων.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 00:30

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του tempo24 για “ντου” της ΕΛ.ΑΣ σε νυχτερινά καταστήματα στην Ηρώων Πολυτεχνείου της Πάτρας.

Πρόκειται για άνδρες από την Ασφάλεια Αττικής και για μια από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεων των τελευταίων ετών που σχετίζεται με κυκλώματα στο χώρο της νύχτας.

Άστυνομικοί έμπαιναν στα καταστήματα με αλεξίσφαιρα γιλέκα και ακολουθούσε ο εξής διάλογος με τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων:

– “Καλησπέρα σας”

– “Καλησπέρα”

– “Αστυνομία, έλεγχος…”

Αστυνομικοί από την Αθήνα, προχωρούσαν κατόπιν σε ελέγχους σε θαμώνες, αυτοκίνητα, δίκυκλα, ενώ νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ήδη έχουν προσαγάγει άτομα που φέρεται να εμπλέκονται σε κυκλώματα της νύχτας.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 00:15

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην παραλιακή οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας (από την Αθήνα) ελέγχουν παραλιακά καταστήματα αναζητώντας συγκεκριμένα άτομα.

Έχουν ήδη κάνει “ντου” σε αρκετά, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα άτομα που αναζητούν, φέρεται να βρίσκονται σε “όμορες” περιοχές με χώρους της νύχτας.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για προσαγωγές.

ΠΗΓΗ: https://www.police-voice.com/2021/07/blog-post_5.html?m=1

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση